Româncă, lovitură de mii de euro. Jaf în plină stradă

Narcis Popa |
Data publicării:

O româncă din Italia a dat o lovitură de câteva mii de euro în plină stradă, în urma unui plan bine stabilit de dinainte 

Românca a pus planul la cale împreună cu soțul său. Cei doi pândeau zone frecventate de oameni de bani gata. Metoda prin care acționau este una foarte simplă. Femeia însărcinată se prefăcea pe stradă că îi este rău, în apropierea victimei, după care urma tâlhăria propriu-zisă.

Așa a pățit și un italian în vârstă de 85 de ani care a căzut victimă în centrul orașului Lucca. Bătrânul i-a sărit rapid în ajutor, iar femeia sprijinindu-se puternic de încheietura sa, i-a desfăcut cureaua de la ceas, bărbatul fiind lăsat fără ceasul de câteva mii de euro, fără ca măcar să își dea seama.

La câțiva metri, o aștepta soțul său căruia i-a predat ceasul ca pe o ștefetă și ulterior s-a făcut nevăzut, conform iltirreno.gelocal.it. 

Doar că bărbatul înșelat a văzut scena și a chemat rapid poliția. Atât românca, cât și complicele său au fost reținuți și duși la poliție, acolo unde li s-a făcut o percheziție corporală. Cei doi au reușit să facă din nou schimb, ceasul ajungând în final la femeie, care l-a ascuns în lenjeria intimă.

Bătrânul a ajuns și el la spital, fiind în stare de șoc.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel