Percheziţii la fosta consilieră a lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă în Zalău

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Poliţiştii din Sălaj au efectuat, luni, percheziţii la sediul unei afaceri deţinută de familia Coţa, scrie Ziarul De Sălaj. Daniela Gabriela Coţa, o apropiată a ex-liderului PSD Liviu Dragnea, a fost consilier de stat pe probleme de tineret și sport în Guvernul condus Viorica Dăncilă.

Descinderile au avut loc luni la sediul publicaţiei Sălăjeanul, unde procurorii şi mascaţii. Familia Coța a ajuns la sediu, fiind urmată de mai mult anchetatori, conform Ziarul de Sălaj.

Vasile Coța, presedintele echipei de volei ACS Volei Municipal Zalău avea asupra lui o unitate de calculator, în vreme ce Daniela Coța, fostul viceprimar al Zalăului și fostul secretar de stat în Guvernul Dăncilă, avea asupra ei doar cheile de la sediul Sălăjeanul.

Conform sursei citate, activitatea clubului Volei Municipal Zalău este supravegheată de ceva timp de procurorii sălăjeni. Surse judiciare au precizat că s-a intocmit dosar penal pentru fals în înscrisuri și uz de fals. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel