Percheziții DNA la Aeroportul Otopeni. Procurorii au chemat la audieri mai multe persoane

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

DNA a demarat o anchetă la Aeroportul Otopeni. Procurorii au efectuat, astăzi, mai multe percheziții, atât la persoane fizice, cât și juridice, și ar fi cerut documente într-un dosar ce vizează mai multe contracte pentru magazinele și restaurantele din interiorul aeroportului.

Mai multe persoane din conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti ar fi fost chemate la DNA să dea declaraţii astăzi. De asemenea, procurorii au cerut şi documente, relatează Antena 3 CNN.

Totodată, şi oameni de afaceri au fost chemaţi de procurorii DNA. Dosarul ar fi legat de activităţile comerciale de la Aeroportul Otopeni. Magazinele şi restaurantele din cadrul aeroportului sunt controlate de foarte mulţi ani de anumite firme, iar alte companii ar fi făcut plângeri la DNA în tentativa de a intra pe aeroport.

Percheziții DNA la Aeroportul Otopeni. Procurorii au chemat la audieri mai multe persoane

 

Compania Națională Aeroporturi București arată, într-un comunicat, că „a luat act din informațiile prezentate public despre desfășurarea unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție în legătură cu activitatea unor operatori privați care își desfășoară activitatea comercială pe Aeroportului Internațional Henri Coandă“. „Până în prezent, procurorii DNA nu au notificat conducerea Aeroportului și nu au solicitat date sau documente de la nivelul Companiei. Reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București vor acorda autorităților judiciare tot sprijinul necesar, în baza eventualelor solicitări primite”, mai spun reprezentanții CNAB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel