Percheziții la traficanți de minori: Racolau fete din zona rurală și le forțau să se prostitueze

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii din Suceava, împreună cu procurorii DIICOT, fac, miercuri dimineața, nouă percheziții la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism, anunță Poliția Română. 

Miercuri, polițiștii efectuează nouă percheziții domiciliare, în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2017 - martie 2018, membrii grupului ar fi racolat mai multe tinere, majore și minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, obținând astfel bani.

"Concret, membrii grupului ar fi racolat tinere din zona rurală a județului Constanța și le-ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției în alte localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.)”, conform sursei citate ce Mediafax.

La activități participă polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel