Soțul Vioricăi Dăncilă, vizat de procurori? Percheziții la biroul său din Argeș

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Procurorii din Topoloveni, alături de poliţiştii de la Investigații Economice ar fi efectuat astăzi mai multe percheziţii la biroul unde lucrează  Cristinel Dăncilă, soţul fostului premier al României, Viorica Dăncilă.

 

 

Cristinel Dăncilă ar fi vizat într-o anchetă referitoare la o serie de tranzacţii imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează soţul Vioricăi Dăncilă. 

Soţul Vioricăi Dăncilă este reprezentantul OMV-Petrom, iar dosarul se referă la tranzacţii imobiliare în care beneficiar este compania petrolieră. Procurorii ar fi cerut să le fie puse la dispoziție unele documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, Cristinel Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Contactată de Antena 3, Viorica Dăncilă a declarat că soțul e nu are nicio calitate în dosar, „nu e nici martor, nici inculpat în dosar. Nu este nici în concediu cum s-a menționat, nu s-a întâlnit cu procurorii și nu are de ce să se întâlnească cu procurorii. Nu a fost nicio percheziție în biroul soțului meu“, a sus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Întrebată dacă aceste percheziții le vede ca pe un atac în urma scandalului avut pe tema scoaterii sale de pe lista de la parlamentare, fosta șefă a PSD a spus: „Îl privesc doar ca pe un atac, m-am obișnuit deja cu astfel de atacuri la adresa mea și a familiei mele. Nu vreau să fac scenarii, dar am văzut că în trecut a mai fost atacat soțul, adopția fiului meu, așa că sunt obișnuită cu astfel de atacuri la adresa mea“, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel