Pedeapsă pentru cei care nu poarta mască în Java. Oamenii, puşi să sape morminte pentru victimele COVID-19

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
morminte
morminte

Opt persoane care au refuzat să poarte măşti de faţă au fost obligate să sape morminte la un cimitir public din satul Ngabetan din Indonezia. 

 

,,Există doar trei gropari disponibili în acest moment, aşa că m-am gândit că aş putea să îi pun pe aceşti oameni să lucreze cu ei.  Sperăm că acest lucru va descuraja încălcarea regulilor", a declarat şeful districtului Cerme, Suyono  pentru Tribun News. 

Numărul cazurilor Covid-19 continua să crească în Indonezia, determinând autorităţile locale să consolideze măsurile de siguranţă. 

Locuitorii din diferite regiuni care ignoră noile protocoale sunt supuşi amenzilor sau serviciilor comunitare ca pedeapsă prin lege. Indonezia a înregistrat peste 3.500 de cazuri ieri, ducând la numărul total de cazuri de când pandemia a început la 218.382. 

Autorităţile au găsit în ultimele luni diferite modalităţi „creative" de a încuraja oamenii să poarte măşti. Printre acestea s-au numărat şi pedepse "ciudate" precum pedepsirea celor care nu poartă mască prin punerea acestora într-un sicriu deschis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel