Pe cine ar vrea Dragnea să pună în fruntea BNR

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, la Parlament, că „orice atac împotriva BNR nu arată decât un singur lucru: că PSD vrea să pună mâna şi pe BNR, că infractorul Dragnea vrea să-l pună în fruntea BNR pe infractorul Vâlcov”.

„Orice atac împotriva BNR nu arată decât un singur lucru: că PSD vrea să pună mâna şi pe BNR, că infractorul Dragnea vrea să-l pună în fruntea BNR pe infractorul Vâlcov, pentru că e clar că infractorul Vâlcov visează la lingouri de aur. PNL respinge toate atacurile mârşave ale partidului de guvernământ şi ale alor actori mânjiţi de banii negri ai PSD împotriva BNR.

PSD a pornit un atac mârşav împotriva Băncii Naţională. Realizează o dezinformare mizerabilă mizând pe faptul că cetăţenii români nu cunosc legile economiei de piaţă, dând vina pe BNR pentru ceea ce se întâmplă în privinţa prăbuşirii leului.

Citește și Isărescu, RĂSPUNS pentru PSD după ce a fost chemat de Teodorovici la raport

Mesajul PNL este foarte clar: singurii vinovaţi pentru prăbuşirea leului, pentru creşterea ROBOR, pentru toatedezechilibrele economice sunt cei care guvernează astăzi România, care o fac fie din prostie, fie din ticăloşie,deşi încep din ce în ce mai mult că tot ce face, fac din ticăloşie, cu rea intenţie, împotriva intereselor fundamentale ale României.

Singurii vinovaţii de prăbuşirea leului sunt guvernanţii. Ei duc economia la sapă de lemn", a spus Orban.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy