Patru români, morți într-un accident cumplit, în Ialomița: Două autoutilitare și un autoturism, făcute praf!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Patru persoane au murit într-un accident produs în această dimineață județul Ialomița. Alte două victime sunt rănite și preluate de elicopter.

Patru persoane au decedat în urma accidentului care a avut loc miercuri dimineaţă, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti, judeţul Ialomiţa, fiind implicate 2 autoutilitare şi un autoturism.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, între localităţile Sineşti şi Moviliţa, judeţul Ialomiţa, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoutilitare și un autoturism.

"În această dimineaţă, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti s-a produs un accident de circulaţie ca urmare a coliziunii între 2 autoutilitare şi un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate", au precizat reprezentanţii IPJ Ialomiţa.

Pentru preluarea răniţilor, la faţa locului a intervenit un elicopter SMURD.

În prezent se desfăşoară cercetarea la faţa locului. 

Traficul în zonă a fost oprit în ambele sensuri pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel