Patru români, morți în Germania. Șoferii, îngroziți: „Microbuzul era pachet! Jale!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Șoferi români care au trecut pe lângă Opel-ul în care au murit 4 români, în Germania sunt îngroziți. „Microbuzul era pachet”, au povestit ei ceea ce au văzut pe autostradă.

Mulți șoferi români au trecut pe lângă locul carnagiului, unii la câteva minute după accident, când încă nu ajunseseră salvatorii. Există o fotografie care arată dimensiunea dramatică a impactului, în imagine fiind clar că microbuzul a dispărut, aplatizat aproape, între cele două TIR-uri.

Fotografia e confirmată de mărturia lui Alexandru, care a scris pe Facebook: „Am trecut imediat ce s-a produs accidentul pe acolo jale nu se mai vedea microbuzul era pachet tirul ce la lovit cabina era lipita de vagon. Neatenția Doamne ferește."

 

„Nu este șoferul microbuzului de vină”

 

Sergiu a povestit că a văzut și el dezastrul, depe celeălalt sens de mers al autostrăzii: „am fost la locul tragediei eram pe banda opusa ma duceam spre kassel, da, dezastru a fost si implicate in accident a mai fost un camion al 3 si inca 2 masini mici cu avarieri usoare de parapeti ....1 camion nu a fost atent la ambuteiaj si dupa aia a intervenit dezastrul..din pacate...mor romani oboseala neatentia tel..laptopul etc. nu este soferul microbuzului de vina clar ca lumea isi da cu parerea..in necunostinta de cauza ..

eu chiar am fost acolo cei drept pe partea cealallta sensului opus.....primul camion ca au fost 3....in impact 1 nu a observat ambuteiajul si nu a mai avut timp sa reactioneze si dupa a urmat calvarul unu in altul...”, potrivit Observator.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel