Patru români au fost prinși în timp ce încercau să fure portofele la Roma. Turiștii sunt victimele principale

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Româncă denunțată în Italia pentru vătămare corporală și port de armă. Femeia și-a atacat un conațional
Româncă denunțată în Italia pentru vătămare corporală și port de armă. Femeia și-a atacat un conațional

Patru dintre cele zece arestări notabile realizate la Roma au fost români, prinși în flagrant de carabinierii din Roma, în timp ce încercau să fure portofelele turiștilor.

Furturile din buzunare în metrou și autobuzele din Roma au declanșat o serie de acțiuni din partea carabinierilor Grupului de la Roma, care au condus la arestarea a zece persoane. Aceste acțiuni subliniază un fenomen alarmant de furturi din buzunare în mijloacele de transport public, cu turiștii fiind victimele principale. Aceste infracțiuni, în care hoții profită de aglomerația din transportul public, au condus la creșterea preocupărilor în rândul călătorilor neștiutori.

Carabinierii au arestat 10 hoți de buzunare

 

Victimele hoților de buzunare sunt în principal turiștii care vizitează orașul martir. De fapt, printre altele, o româncă în vârstă de 43 de ani a fost arestată de carabinierii de la stația Roma Prati în timp ce, la stația de metrou "Flaminia", scotea portofelul din buzunarul unui turist din Calabria.

În același timp, două femei de origine romă, de 28 și 19 ani, au fost arestate de carabinierii de la stația Scalo Termini imediat după ce au scos portofelul unui cetățean egiptean la stația de metrou "Repubblica".

Printre altele, un chilian în vârstă de 19 ani a fost arestat de carabinierii de la stația Viale Libia din Roma, în metroul din stația Termini, după ce a furat portofelul unui turist german. La stația de metrou Colosseo, o bosniacă de 25 de ani a fost arestată imediat după ce a furat portofelul unui turist american. La stația de metrou Colosseo, o fată nomadă de puțin peste 18 ani a fost în schimb arestată de carabinierii de la stația Roma Salaria imediat după ce a furat portofelul unui turist maghiar.

 

Patru români arestați



În stația de metrou Ottaviano, un cetățean român a fost prins în flagrant de carabinierii de la stația Roma Madonna del Riposo, după ce a furat din buzunarul unei italience. În continuare, un cetățean chilian în vârstă de 32 de ani a fost arestat de carabinierii de la stația Roma Viale Libia imediat după ce a furat portofelul unui turist german.

Alți doi cetățeni români, de 37 și 31 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce furau din buzunarul unui turist spaniol de către carabinierii stației Roma Piazza Venezia din stația de metrou Colosseo.

Toate victimele furturilor au depus plângeri periodice, iar cele arestate au fost toate validate de Tribunalul din Roma.

Trebuie remarcat faptul că procedurile se află în faza de anchetă preliminară, astfel încât suspecții trebuie considerați nevinovați până la o condamnare definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel