Patru români, arestaţi pentru lipsire de libertate, violenţe şi tâlhărie asupra unui tânăr

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani, din județul Vâlcea, au fost arestaţi, fiind bănuiţi de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe şi tâlhărie calificată, victima fiind un tânăr de 21 de ani.

Patru bărbaţi cu vârste între 24 şi 35 de ani, din comuna Slobozia Ciorăşti, județul Vâlcea, au fost arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile, fiind bănuiţi de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe şi tâlhărie calificată, scrie Agerpres. Potrivit polițiștilor, victima este un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, a informat, vineri, 12 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 9 noiembrie, în jurul orei 21,00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 8 noiembrie, în timp ce se afla în zona unui magazin din satul Jilişte, a fost agresat fizic de mai multe persoane. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vrancea împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 43 de ani, toţi din comuna Slobozia Ciorăşti, sat Jilişte, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată", a precizat IPJ Vrancea.

 

Polițiștii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare



Potrivit Poliţiei, cei patru bărbaţi l-ar fi acostat pe tânărul în vârstă de 21 de ani, pe care l-ar fi reţinut în zona magazinului fără voia acestuia. În plus, se pare că aceștia l-ar fi lovit şi i-ar fi sustras portofelul şi un telefon mobil.

În aceste condiții, polițiștii au efectuat joi, 11 noiembrie,  mai multe percheziţii domiciliare, în urma cărora, cei patru bărbaţi cercetaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Focşani a emis mandatele de arestare pentru 30 de zile pe numele celor patru bărbați.

Potrivit anchetatorilor, cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane implicate, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel