Patru români, arestați după o urmărire ca-n filme pe o autostradă din Elveția

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Cei patru români au fost arestați de polițiștii elvetieni (Foto: Wil24)
Cei patru români au fost arestați de polițiștii elvetieni (Foto: Wil24)

Patru români au fost arestați în Elveția, după o urmărire ca-n filme pe Autostrada A1. 

Dimineața zilei de vineri, 23 februarie, a  fost una agitată pentru orașul St.Gallen din Elveția. Patru bărbați români, cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani, au reușit să mobilizeze efective importante ale autorităților locale, după o spargere la un magazin de băuturi alcoolice din Rorschacherstrasse. 

Scenariul, demn de un film de acțiune, a inclus spargerea magazinului, furtul de băuturi spirtoase în valoare de câteva mii de franci, pagube materiale semnificative, o urmărire palpitantă pe autostrada A1 și o oprire dramatică a mașinii fugarilor.

Totul a început la ora 5:00 dimineața, când un apel la centrul de urgență a alertat poliția orașului St.Gallen cu privire la spargerea în curs de desfășurare. Patrulele au pornit imediat spre locația indicată, reușind să identifice o mașină suspectă care părăsea zona cu viteză mare.

Urmărirea s-a transformat într-o cursă pe autostrada A1, cu mașina suspectă încercând să scape de poliție prin manevre riscante. La ieșirea de pe autostrada Oberbüren, adrenalina a atins cote maxime: fugarii au părăsit temporar autostrada, sperând să păcălească agenții, dar planul lor a eșuat. Au reintrat pe autostrada spre St.Gallen, unde patrulele de la poliția cantonală St.Gallen s-au alăturat urmăririi, sporind șansele de capturare.

Finalul cursei nebune a avut loc pe autostrada A1, unde mașina fugarilor a fost oprită într-o operațiune care a provocat avarii la vehiculele de patrulare și la mașina infractorilor. Doi dintre suspecți au fost arestați imediat, în timp ce ceilalți doi au încercat zadarnic să scape pe jos. Un polițist a fost rănit ușor în timpul intervenției, scrie publicația Wil24.

Cei patru români urmează să fie deferiți Parchetului din Cantonul St.Gallen pentru mai multe încălcări ale Codului Penal și ale Legii Rutiere. 

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel