Patru bărbaţi şi două femei au fost arestați pentru RĂPIREA unei minore

Eduard Pascu |
Data publicării:

Cinci dintre cele şase persoane suspectate că ar fi fost implicate în lipsirea de libertate a unei fete de 14 ani au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"Instanţa a dispus în cazul a cinci persoane măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de unul dintre bărbaţi, măsura arestului la domiciliu", au precizat marţi, reprezentanţii IPJ Buzău, citați de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de duminică, poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu faptul că fata ar fi fost luată de pe stradă cu un autoturism, împotriva voinţei sale.

"Din cercetări a reieşit că, în timp ce minora se deplasa către o unitate comercială din apropierea locuinţei, ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism cu trei ocupanţi, şoferul deplasându-se ulterior într-o direcţie necunoscută. (...) Imediat după primirea sesizării au fost alertate toate efectivele de investigaţii criminale, de ordine publică, de la Poliţia municipiului Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (...). În urma verificărilor şi activităţilor specifice efectuate cu operativitate de poliţişti, minora a fost găsită, iar persoanele implicate au fost depistate în municipiul Buzău. (...) Minora nu prezenta leziuni vizibile, fiind preluată de un echipaj medical în vederea evaluării de specialitate", au menţionat reprezentanţii IPJ Buzău.

Cele şase persoane, respectiv patru bărbaţi şi două femei din judeţul Buzău, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, au fost iniţial reţinute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel