Patronul român al unui fast-food livrează pizza medicilor, deși vânzările au scăzut cu 50%

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Patronul unui fast-food din Craiova licrează pizza cu praz medicilor de la Spitalul Județean, cu toate că recunoaște că de la începutul pandemiei vânzările i-au scăzut cu 50%.

Patronul unui fast-food din Craiova, Ciprian Ogarcă, s-a gândit să îi ajute pe medicii care lucrează în prima linie în lupta contra coronavirusului. El face pizza cu praz pe care o duce personal la spital.

Patronul recunoaște că vânzările i-au scăzut de când a îânceput pandemia și că în unele zile cuptorul este încins doar pentru mâncarea donată medicilor.

 

„Am luat hotărârea să fim olteni pentru olteni”

 

„Cu toţii trecem printr-o perioadă grea şi, ca toate firmele, şi firma mea, este puţin afectată. Cu toate astea am luat hotărârea să fimşi să ajutăm spitalul nr.1, Secţia Terapie Intensivă", a spus Ciprian Ogarcă.

Solidaritatea lui Ciprian îi ajută pe medici să nu se simtă singuri în această luptă. Pizza e doar un bonus pentru ei.

„Când eşti speriat, ca orice om, chiar dacă eşti medic şi eşti pregătit pentru foarte multe lucruri (...) te simţi extraordinar când ştii că lumea e alături de tine. Cel puţin ştii că îţi apreciază munca şi te apreciază pe tine ca om, în primul rând şi ulterior ca medic", spune Mugur Popescu, medic la ATI în cadrul SJU Craiova.

La secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, în 24 de ore lucrează, în medie, 18 cadre medicale, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel