Părinți români, amenințați cu un pistol la un loc de joacă pentru copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat din Brăila, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat mai mulți părinți cu un pistol cu bile din plastic, într-un parc pentru copii.

Viața mai mai multor persoane a fost pusă în pericol după ce bărbatul de 34 de ani, aflat în stare de ebrietare, a început să îndrepte arma către părinți. Speriați, mai mulți aceștia au alertat autoritățile care au găsit bărbatul stând pe o bancă. Acesta a mărturisit anchetatorilor că avea pistolul în posesie doar pentru a se apăra și că nu intenționa să atace pe cineva.

„Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebritate, stătea pe o bancă din parcul respectiv și amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizată și deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Brăila. Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra”, a transmis Jandarmeria, potrivit Antena 3.

Pistolul a fost rificat în vederea verificărilor și a fost predat Biroului Arme şi Muniţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel