Panică pe un aeroport din Italia. Planul de urgență, activat - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Panică pe un aeroport din Italia. Planul de urgență, activat - VIDEO
Panică pe un aeroport din Italia. Planul de urgență, activat - VIDEO

Panică pe aeroportul Falcone Borsellino din Palermo, Italia, după ce unele garduri pentru protejarea unui șantier s-au prăbușit. Planul de urgență al aeroportului a fost activat și toți pasagerii au fost evacuați.

Vântul continuă să facă pagube în Palermo. Rafalele puternice creează multe probleme cetățenilor, clădirilor publice și private. Numeroase apeluri au fost făcute în ultimele ore la 112. Pagubele nu au cruțat nici măcar aeroportul Falcone-Borsellino, unde au căzut niște garduri din terminalul aeroportului. Din cauza vântului excepțional, cu rafale de până la 75 de noduri, o porțiune aflată între porțile 1 și 8 s-a prăbușit. Nu există răniți.

Procedura de închidere a aeroportului este în prezent activată. Vântul puternic provocase deja șase deturnări de zboruri pe alte aeroporturi.

 

Cel mai frapant caz a avut loc pe autostrada A19 Palermo-Catania. Trei copaci au căzut în urma rafalelor puternice de vânt care bat asupra capitalei siciliene. Unul dintre aceștia s-a prăbușit pe banda nodului A19, între nodul Palermo Giafar și Villabate, spre Catania. Deocamdată nu există vești despre pagube aduse lucrurilor sau oamenilor. Cu toate acestea, traficul este paralizat. De altfel, arbustul obstrucționează întreaga parte carosabilă, împiedicând trecerea vehiculelor care se află în coloane.

 

Copaci căzuți pe străzile din Palermo


Au fost necesare intervenții din cauza prezenței copacilor căzuți pe străzile din Palermo. Rapoartele au ajuns în via Angelo Senisio, în via Vincenzo Di Marco, în Largo Akrai și pe drumul provincial pentru Bellolampo. Deteriorări și în via Montepellegrino, în direcția versanților muntelui Palermo. Aici un copac a căzut la pământ, riscând să lovească niște mașini parcate la fața locului. Drumul este blocat temporar. Obstacole în trafic și în via Oreto Nuova, unde un copac s-a prăbușit și s-a împrăștiat pe drum la via Sonnino.

Acoperișul unei clădiri din via Ettore Ximenes s-a prăbușit. Episodul a avut loc ieri, în jurul orei 22.30, când locuitorii din zonă au auzit un vuiet puternic venind de pe stradă. Pompierii au sosit imediat la fața locului și lucrează la fața locului cu sprijinul a două autospeciale. Poliția municipală a întreprins măsuri pentru închiderea drumului la intersecția cu via Arhimede pentru tranzit. Acest lucru este pentru a facilita operațiunile de siguranță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel