Panică într-un avion care a decolat din România spre Italia. Pilotul a aterizat de urgență

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Aterizare de urgență: Zborul Cluj-Napoca - Napoli al Wizz Air deviat către București din cauza unor probleme tehnice / Sursa foto: freepik.com
Aterizare de urgență: Zborul Cluj-Napoca - Napoli al Wizz Air deviat către București din cauza unor probleme tehnice / Sursa foto: freepik.com

Un avion al companiei aeriene Wizz Air, care a decolat de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj cu destinația Napoli, Italia, nu a reușit să ajungă la destinație din cauza unor probleme tehnice, conform informațiilor oferite de surse oficiale.

Zborul Wizz Air W43427, operat în data de marți, 2 aprilie 2024, pe ruta Cluj-Napoca – Napoli (Italia) cu un avion Airbus A321neo (înmatriculat 9H-WDZ), a înregistrat o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București. Aeronava a decolat de pe pista din Cluj la ora locală 15:29.

Conform informațiilor furnizate de Boarding Pass, piloții au fost nevoiți să ia decizia de a reveni la un aeroport din România în timp ce avionul se afla la est de Belgrad, Serbia, din cauza unei probleme tehnice neidentificate în detaliu.

În urma acestei situații, autoritățile companiei aeriene au anunțat că un alt avion de același tip, Airbus A321neo, va fi trimis din București spre Napoli pentru a prelua pasagerii care au fost afectați de incidentul tehnic. După preluarea pasagerilor, aeronava a efectuat zborul de retur din Napoli spre Cluj-Napoca, conform TurdaNews.

În ceea ce privește zborul de retur planificat, Wizz Air W43428 de la Napoli spre Cluj-Napoca, acesta a fost operat cu o întârziere estimată de aproximativ două ore, datorită problemelor tehnice întâmpinate de aeronava inițială.

În plus, și alte zboruri programate pentru aceeași zi, 2 aprilie 2024, de la și spre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca au fost afectate de întârzieri, ca urmare a gestionării situației create de aterizarea de urgență și de redistribuirea pasagerilor pe alte zboruri disponibile.

Echipajele de la Wizz Air și autoritățile aeroportuare din Cluj și București s-au mobilizat pentru a gestiona cu promptitudine și eficiență această situație neașteptată și pentru a asigura confortul și siguranța pasagerilor afectați de incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel