Panică în Germania. Un copil a fost răpit de o sectă violentă

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția din Germania a intrat în alertă după ce  fetiță de 11 ani, adoptată, a dispărut în timp ce făcea jogging. Se pleacă de la premisa că fost răpită de o sectă căreia îi aparțin părinții biologici.

Părinții adoptivi și Poliția o caută cu disperare pe  Shalomah, fetița de 11 ani, care a dispărut în acest weekend și nu este de găsit, relatează merkur.de.

Familia adoptivă  n-au mai văzut-o de sâmbătă,după ce a ieșit la jogging. Suspiciunile poliției se îndreaptă către o sectă, „Zwölf Stämme“ („Douăsprezece Triburi”), din care ar face parte și părinții naturali ai fetiței dispărute. De origine cehă, fata a fost adoptată de o familie germană în urmă cu opt ani, menționează sursa citată.

Cu toate acestea, părinții biologici aveau dreptul să o viziteze pe Shalomah, din șase în șase săptămâni. Părinții adoptivi stau ca pe ace și speră ca micuța să fie în afara oricărui pericol și să se întoarcă acasă.

„Am văzut întotdeauna în timpul tuturor vizitelor pe care le-a făcut acasă cât de atașată era mama biologică de copil, dar nu ne-am putut imagina ce s-a întâmplat atunci”, a spus tatăl adoptiv al  fetiței, citat de sursa menționată.

 

Cine a răpit-o pe Shaoma. Poliția din Germania e în alertă

 

În urmă cu cinci ani, a dispărut și fratele micuței Shalomah, iar în urma investigațiilor de până acum a reieșit că a fost implicată secta „12 Triburi” din care fac parte părinții biologici. La scurt timp, băiatul a spus că vrea să locuiască la părinții naturali, iar asistența socială din Germania a acceptat.

Dispariția  fratelui biologic al micuței Shalomah  s-a înregistrat în 2016. La vremea respectivă, copilul a fost  încredințat unei familii adoptive care, însă, nu a apucat să-l îngrijească, menționează presa locală din Germania. 

Polițiștii rămân, însă, în alertă. În Germania, secta „celor Doisprezece Triburi”, apare prezentată ca o grupare violentă, interesată de copiii familiilor destrămate. 

Sunt informații potrivit cărora,  în urmă cu opt ani, autoritățile au luat patruzeci de băieți și fete care locuiau în comunitatea „Douăsprezece Triburi” în camerele unei mănăstiri izolate din Șvabia. Potrivit presei internaționale, actele de caritate ar fi doar un pretext pentru a  trafica sau pentru a exploata minori.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel