Pandele l-a SUNAT pe protestatarul Ceaușescu: „Uite ce-ți propun” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Soțul Gabrielei Firea, edilul din Voluntari Florentin Pandele, l-a sunat pe protestatarul Marian Moroșanu Tivilic, mai cunoscut drept Marian Ceaușescu.

Discuția telefonică cu Pandele a fost postată de Moroșanu pe contul său de Facebook.

Florentin Pandele: „Ascultă-mă puțin. Uite ce-ți propun, uite ce-ți propun eu. Eu te invit, numai dacă nu vii să dai din alea în live, să nu începi să faci... Dacă tu găseșți de cuviință, eu te invit ca om la mine acasă. Ai cuvântul meu de onoare și de om, ca să mă cunoșți și pe mine, am s-o rog, am să vorbesc cu Gabi. Te invit la noi, stăm la o cafea, îți spui doleanțele, ca oameni. După care stabilești și te duci..., stabilim cu Gabi și te duci în audiență la ea, cum faci tu. Și lămurim lucrurile. Poate cine știe. Domnule, eu sunt convins că orice prim... dacă eu, care sunt un primar de margine de Bucureșți, am oameni, atâția oameni care sunt nemulțumiți, n-ai cum să împaci toată lumea. Ce spui tu, mi se pare de minim bun simț. Tu spui: Uite, domnule, vreau și eu plăcuțele alea...”

Marian Moroșanu: „Nu vreau eu, domnu' Pandele, legea impune! Legea! Este chiar în lege, ați înțeles? Decret prezidențial este, nu este altceva”.

Florentin Pandele: „Mai, omule, au trecut 27...29 de ani...”

Marian Moroșanu: „30. Și mai ales în anul 30, un an istoric, ar trebui s-avem. Doamna Firea, dacă dânsa ar fi făcut de când am rugat-o eu de anul trecut, nu era scandal, nu veneam. Pentru că pe mine mă doare rău că toate aceste monumente, toate, toate... în această capitală monumentele în memoria eroilor Revoluției sunt praf. Cimitirul Eroilor, cade zidul de acolo. Asta mă deranjează”.

Florentin Pandele: „Bine, uite ce-ți propun eu acum, am să o rog și pe doamna primar general: Domnule, tu, în calitate de revoluționar, am să prezint acest subiect încă o dată, cu plăcuțele, plus o îngrijire a monumentelor Revoluției și monumente, probabil, care reprezintă o simbolistică de patriotism național. Eu o spun ca unul care am fost crescut în instituții militare. Dacă eu aș fi în locul doamnei, și-i voi prezența doamnei primar general, o rog să aibă întâlnirea cu ține, să zică: Domnule, uite, se ocupă domnul Marian... cum este numele tău...”

Marian Moroșanu: „Moroșanu Tivilic Marian, dacă vreți să știți”.

Florentin Pandele: „Moroșan”.

Marian Moroșanu: „Mo-ro-șa-nu Ti-vi-lic Marian”.

Florentin Pandele: „Moroșanu Tibilic. De unde ești de țărână?”

Marian Moroșanu: „Ti-vi-lic. Bucureștean sunt, get-beget”.

Florentin Pandele: „Bucureștean, ok. Și zic: Uite, se ocupă domnul Mureșan...”

Marian Moroșanu: „Mo-ro-șă-nu!”

Florentin Pandele: „Moroșan, domnul Moroșan...”

Marian Moroșanu: „...șanu, Mo-ro-șa-nu...”

Florentin Pandele: „Mo-ro-șa-nu, se ocupă domnul Moroșanu Marian de aceste monumente la modul... nu știu, ca un ONG, ca orice”.

Marian Moroșanu: „Nu. Scuzați-mă un lucru. Nu eu vreau să mă ocup, primăria cu acele instituții speciale, departamentele din Primărie”.

Florentin Pandele: „Măi, omule...”

  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel