Pacientă româncă, decedată de coronavirus, ignorată: „Au lăsat-o să moară ca un câine”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Acuze grave la Spitalul Municipal din Arad. O femeie de 53 de ani internată cu diabet și probleme la inimă a murit după ce a fost infectată cu COVID.

Rezultatele testului i-au venit chiar în ziua în care a murit.

Elena Popescu, colega de salon a celei care a decedat, vine cu acuzaţii extrem de grave: „Au lăsat-o pe doamna Emilia să moară. Nici un medic nu a fost pe la ea!”.

Conducerea spitalului neagă această situație.

 

„Nu a venit nimeni la ea, să o intubeze, să facă ceva”

 

„M-am internat joi seară și următoarea zi, a venit doamna Emilia. A prezentat tuse, se simțea foarte rău. A venit asistenta, i-a dat patul și i-a administrat paracetamol. Vineri seara s-a simțit rău de tot. I-am dat apă și niște cremă. Vineri noaptea n-a dormit deloc. Dimineața mi-a zis că tușește cu sânge.

Am chemat asistenta, i-am explicat și a zis: ce să facem? asta e boala. Nu a venit nimeni la ea, să o intubeze, să facă ceva. Efectiv a fost lăsată să moară ca un câine. Seara a zis că să chem asistenta să vină să îi facă insulina. Eu am chemat asistenta și s-a dus acolo după aparatul cu glicemia. I-a zis că are 400 glicemia și a plecat.

Era transpirată toată a zis să stingem becul să ne culcăm. Când m-am pus în pat, n-a trecut o secundă și a căzut din pat. Au venit trei asistente. Nu am văzut niciun medic, niciun aparat să o resusciteze sau să îi facă ceva. Ne-a pus să ne întoarcem cu spatele. Am stat o oră jumate și ne-am dus pe coridor că nu puteam sta acolo.

Noi știam că e pozitivă, mi-a spus. Dacă ea știa asta știau și cadrele medicale. Rușine la sistemul sanitar”, a zis Elena Popescu, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel