OUG Toader. STUPEFACȚIE în Uniunea Europeană. MESAJ DUR pentru PSD-ALDE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Vicepreşedinte al Comisiei Europene, finlandezul Jyrki Katainen, responsabil de locuri de muncă şi investiţii, a postat un mesaj dur după anunțul făcut de ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu privire la o ordonanţă de urgenţă care să extindă termenul contestaţiei în anulare pentru toţi cei judecaţi de completurile nelegal constituite de la ÎCCJ în ultimii patru ani.

„Incredibilă ştire! Românii merită stat de drept. Ministrul Justiţiei din România a declarat luni că a pregătit o ordonanţă de urgenţă care ar putea invalida sute de dosare de corupţie în care sunt implicaţi oficiali de rang înalt”, a scris Jyrki Katainen pe Twitter. 

Tudorel Toader lucrează la o nouă ordonanţă de urgenţă, prin care să fie anulate sute de decizii, inclusiv cea prin care liderul PSD Liviu Dragnea, a fost condamnat în dosarul „Referendumul”⁣. Implicit, procesele vor fi rejudecate.

Citește și Tudorel Toader, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ

Ministrul Justiţiei spune că are deja draftul de ordonanţă prin care vrea să le întindă o mână de ajutor tuturor celor condamnaţi în apel de completurile de cinci judecători ale Înaltei Curţi. Asta după ce Curtea Constituţională a stabilit că instanţele au fost nelegal compuse şi că deciziile pronunţate trebuie anulate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel