OUG 114, pe AGENDA deputaţilor. MOŢIUNE simplă împotriva lui Eugen Teodorovici

Andreea Cosma |
Data publicării:

Deputații vor începe săptămâna cu dezbaterea moțiunii simple la adresa ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, în care principalul mesaj transmis este acela de abrogare a Ordonanței de Urgență 114.

Ordonanța de Urgență 114  rămâne pe agenda deputaților de săptămâna viitoare. Documentul se va afla în atenția comisiilor de specialitate, dar va constitui și obiectul unei moțiuni simple împotriva ministrului de Finanțe. 

Demersul este inițiat de 103 parlamentari USR, PNL și PMP, care apreciază că prin măsurile fiscale pe care le introduce, acest act normativ afectează creșterea economică și poate arunca România în criză.

Citeşte şi: "Camera Deputaților: MOȚIUNE împotriva lui Teodorovici"

Votul asupra moțiunii va fi dat miercuri, când deputații ar urma să se pronunțe și asupra moțiunii pe justiție, a cărei votare a fost amânată în urmă cu două săptămâni din lipsă de cvorum.

Ordonanța 114 rămâne și în atenția comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaților, sesizate fie pentru aviz, fie pentru întocmirea raportului și pe acest subiect discuțiile au fost amânate în așteptarea unei decizii la nivelul coaliției de guvernare.

Iar ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, spune că săptămâna viitoare ar putea anunța primele concluzii. Potrivit precizărilor sale, propunerile de modificare vizează atât băncile și Pilonul II de pensii, cât și zona de energie și cea de comunicații.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel