Oreste: Este o chestiune de timp până când îl vor DECAPITA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Oreste Teodorescu a declarat că se continuă procesul de politizare a justiției, următorul pas fiind „decapitarea” lui Augustin Lazăr. De asemenea, Oreste a spus că ceea ce se întâmplă în justiție ne abate de la poziția pe care o avem în UE și NATO, acțiunile PSD-ALDE putând fi un început de declarație de independență față de cele două organizații internaționale.

„Într-o ordine descrescător valorică, în primul rând cei de la PSD i-au demonstrat lui Tăriceanu și grupului ALDE că pot pune suficientă presiune pe ministrul Justiției Gargamel. Este limpede că s-a urmărit destructurarea tehnică, dacă nu chiar conceptuală, a DNA. În momentul de față, conform acestor criterii, pot ajunge în DNA doar niște procurori cu o anumită vârstă și cu o anumită experiență, dar care au făcut parte din sistemul ticăloșit din justiție.

Ne întoarcem la acea „justiție originală” marca Rodica Stănoiu. Încă o dată, domnul Toader ne demonstrează că ticăloșia dublată de puțină carte, cunoaștere este chiar mai letală decât s-ar fi așteptat unii. Următorii pași sunt mult mai netezi astfel pentru ciuma roșie. Vizat este evident procurorul general. Așa cum spunea și Gargamel, este o chestiune de timp până când îl vor decapita.

Ceea ce ni se întâmplă acum în justiție este ca un început de declarație de independență față de UE și față de valorile NATO, a declarat Oreste Teodorescu pentru PSnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel