Oreste: România a devenit stat totalitar

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu consideră că România a devenit un stat totalitar, în care un partid este oprit să candideze. Reacția vine după ce BEC a respins cererea de înscriere a Alianței 2020 USR-PLUS, pentru alegerile europarlamentare 2019.

Oreste Teodorescu spune că PSD-ALDE încearcă să blocheze candidatura USR-PLUS la europarlamentare pentru că le este frică.

"Sunt fierți de frică și plini de venin văzând cum campaniile “Fără penali în funcții publice” și “Oameni noi în politică” au generat atâta emulație civică!".

Oreste îl comparî pe Dragnea cu Maduro.

"Poate că România a devenit stat totalitar și noi încă nu ne-am prins. Poate că Dragnea este deja un Maduro de Dâmbovița, iar interlopii lui au pus gheara pe țară și noi încă visăm frumos! Slugile acestui fanfaron semidoct și corupt până în măselele alea calcinate de la BEC au respins cererea de înscriere în competiția electorală a Alianței USR-PLUS, pentru alegerile europarlamentare. Hoțomanii PSD-ALDE sunt fierți de frică și plini de venin văzând cum campaniile “Fără penali în funcții publice” și “Oameni noi în politică” au generat atâta emulație civică! În prostia lor grunjoasă, după ce au martirizat-o pe Kovesi, vor face un cult și din aceste formațiuni politice... deci, tot răul spre bine! Vivat imbecilii puterii!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel