Oreste, REPLICĂ după atacul lui Adrian Năstase

Narcis Popa |
Data publicării:

Oreste Teodorescu i-a replicat lui Adrian Năstase, după ce fostul premier l-a atacat dur pe jurnalist, numindu-l papagal și idiot. 

„Minte ascuțita, caracter sofisticat, sexualitate incerta, lăcomie patologica și as mai găsi câteva epitete care sa-l descrie pe sinucigașul ratat, vânătorul excitat, pușcăriașul docil sau premierul Omni Potens, Adrian Nastase…primul lgbd-ist din lagărul socialist… de ce ma preocupa mumia politica din care se desprind izuri amestecate de parfum și Bengay (mimozele masculine știu de ce)? Ei bine, m-a amuzat teribil articolul sau," a fost răspunsul lui Oreste la atacul lui Adrian Năstase.

Iată ce scrisese anterior Adrian Năstase:

"Există un ezoteric, imbrăcat, de obicei, ca un papagal, care se plimbă pe la diferite televiziuni, spunând diverse enormităti. Ati ghicit – este Oreste Teodorescu. Recent, ne-a făcut cadou un eseu intitulat „5 motive pentru care guvernul României lucrează exclusiv pentru Rusia lui Putin". Unul dintre ele era acela că „guvernul a propus trei ministri foarte iubiti la Moscova...Si pe Serban Valeca, un rusofil vechi in sistem, omul lui Adrian Năstase, fratele de sânge a (sic!) lui Dughin, ideologul Kremlinului."

Scriam, cu un alt prilej, că există diversi idioti in spatiul public care incearcă să construiască anumite legende in legătură cu ce inseamnă patriotismul. Unii dintre ei consideră, spre exemplu, că a fi patriot inseamnă să fii exclusiv pro-american (eventual pro-„licurici"). Eu am preferat să fiu pro-român (poate nu am reusit intotdeauna) si, se pare, că am plătit pentru asta."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel