Oreste, CONTRE DURE cu Căutis: Nu mă războiesc cu sclavii. Derbedeilor, DANS!

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Realitatea TV
Realitatea TV

Contre dure între Oreste și Alexandru Căutiș. Cel din urmă susține ca ar fi aflat de ce a fost interzis Oreste la Realitatea și a lansat un atac foarte dur la adresa acestuia. La interval de câteva ore, Oreste i-a răspuns în aceeași manieră. 

Alexandru Căutiș susține că Oreste ar fi fost interzis la Realitatea TV după ce ar fi încercat să-i faciliteze lui Traian Rece o intervenție la emisiunea lui Rareș Bogdan, într-un scandal în care Recea este acuzat că ar fi folosit o ștampilă falsă a BNR. 

"Între cele două percheziții ale DIICOT la sediul Agrodelta Sireasa, „jurnalistul"(Oreste-n.r.) l-a convins pe Rareș Bogdan să-l invite într-o emisiune pe Traian Rece. Din datele noastre, Rareș Bogdan a sistat discuția cu Recea chiar în timpul emisiunii, imediat ce a aflat, prin sms, de problemele grave ale latifundiarului. De asemenea, din datele pe care le avem, Cozmin Gușă a fost informat despre acele probleme la rândul său. De aici suspendarea „jurnalistului"" acuză Alexandru Căutiș pe plusinfo.org.

La scurt timp, Oreste a reacționat: 

"Un gand pentru limbrici:

Un luptător este validat și de cicatricile pe care le poarta! Nu sunt mimoza, pot îndură toate mizeriile și minciunile unor disperați, lichele sau pur și simplu impostori in meseriile lor! Știu ca atunci când zgândări cuibul de viespi Riști anafilaxia! Eu sunt un taliban, in sensul tehnic al cuvântului: cred cu tărie in calea mea, nu am pret și nu mai trebuie sa demonstrez nimănui nimic! Am lucrat toată viața mea in privat, detest pe toți cei care batjocoresc banul public, nu dau doi lei pe politicienii de mucava și trăiesc după principiul: “Decât o viața întreaga câine, mai bine o singura zi leu!” Așa ca: derbedeilor dans!

PS: nu am sa ma cobor niciodată sa ma războiesc cu sclavii ci doar cu stăpânii lor, va rog sa-mi îngăduiti aceasta aroganta!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel