Oreste, în război TOTAL cu Mircea Badea

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Oreste l-a atacat pe dur pe fostul său prieten, Mircea Badea, după ce realizatorul Antena 3 i-a numit "descreierați" pe cei care au ieșit în stradă pe 22 decembrie. 

"Mircea Badea, sau furunculul comunistoid o comite din nou! De data asta grav!

Când ești fiu de securiști, când îl sorcoveai pe Ceaușescu și apăreai ca pionier la tv lăudând mărețele realizări ale comunismului, nu ai cum, organic sa înțelegi jertfa unor martiri pentru demnitate și libertate! Rămâi un lingău sinistru, pupator de cururi de penali scârboși...dacă pentru tine, comemorarea morților din 22 Decembrie 1989 înseamnă socializarea unor descreierați care blocheaza traficul, atunci poți fi linistit! La comemorarea ta se va circula fluid! Jegosule!", este mesajul postat de Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că realizatorul emisiunii "În gura presei" (Antena 3) i-a jignit pe bucureştenii care au ieşit în stradă să comemoreze eroii căzuți în timpul Revoluției din decembrie 1989.

"Că se trezesc cinci descreieraţi să iasă la socializare gratis mă doare în cot. Dar că li se permite să blocheze oraşul, asta mă scoate din răbdări", a fost mesajul lui Mircea Badea care l-a înfuriat pe Oreste.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel