Orban: Vom semna acordul propus de Iohannis!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PNL este primul partid care dă un răspuns președintelui Klaus Iohannis. Acesta a propus la discuțiile cu partidele politice, pe care le-a convocat la Palatul Cotroceni, semnarea unui acord național pentru consolidarea parcursului european al României, sau un pact politic pentru România Europeană.

Ludovic Orban a declarat că PNL susține Pactul Politic pentru o Românie Europeană, propus de președintele Klaus Iohannis la întâlnirea cu partidele politice.

Orban consideră că toate partidele trebuie să fie de acord cu punerea în aplicare a rezultatului referendumului pe justiție, votat de români pe 26 mai.

”Vom semna acest acord și vom milita cu toată forța ca acest acord să fie transpus în practică. Nu poate exista dreptate într-o societate în care justiția e călcată în picioare de politicieni certați cu legea, într-o țară în care infractorii calcă cu bocancii independența justiției, puterea judecătorească și caută să-și subordoneze magistrații.

Iohannis a decis convocarea referendumului pentru a da cetățenilor posibilitatea să decidă. Ei au decis fără drept de apel: România să continue parcursul european și să adâncească integrarea în UE, România să fie condusă de oameni cinstiți și corecți, că nu sunt de acord cu OUG, cu amnistia și grațierea faptelor de corupție.

De peste doi ani, împreună cu Iohannis, PNL a dus un adevărat război împotriva agresiunilor sistematice ale Guvernelor PSD-ALDE. Odată cu acest referendum, toate partidele trebuie să înțeleagă că cetățenii au decis. Voința exprimată de cetățeni trebuie să devină lege!”, a declarat Ludovic Orban. 

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți și miercuri, la Palatul Cotroceni, cu toate partidele politice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel