Orban susține că liderii PNL au alungat un cățel care stătea de 5 ani în curtea sediului partidului: "Cu Toby ce-ați avut?" 

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ludovic Orban susține că actuala conducere a PNL a decis să scape de un cățel din curtea sediului partidului, care devenise "casă" pentru el timp de 5 ani. Orban se întreabă retoric "cât de rău" trebuie să fie cei care au decis să alunge un cățel nevinovat din curtea partidului. 

Ludovic Orban a postat un mesaj pe Facebook în care susține că liderii PNL, "epigonii instalați la ordin la butoanele partidului", au decis să-l ducă la adăpost pe Toby, cățelul pentru care curtea sediului partidului a fost "casă" timp de cinci ani. Mesajul fostului premier a devenit rapid viral, sute de oameni comentând și distribuind postarea.  

"Pe mine m-ați..., dar cu Toby ce-ați avut?

În 2017 o amică m-a rugat să găsesc o soluție pentru cățelul ei, pentru că nu mai avea posibilitatea să aibă grijă de el. Acasă nu mai puteam să îl iau, pentru că aveam deja 3. Am întrebat mai mulți colegi dacă nu pot să îl adopte și, până la urmă, am decis să îi oferim „casă” lui Toby la sediul PNL, care are și o curte foarte spațioasă. Nimeni nu a avut nicio obiecție.

Toby a devenit un obișnuit al casei. Primea mâncare și atenție de la mulți liberali iubitori de animale. 5 ani de zile a fost tratat cu omenie. Nu a deranjat pe nimeni și nimeni nu a avut nicio treabă cu el. Asta până de curând.

Astăzi am aflat cu stupoare că epigonii instalați la ordin la butoanele partidului nu au mai avut loc de el și l-au alungat, ducându-l la un adăpost de căței. Cât de rău să fii, cât de insensibil ca să alungi fără niciun motiv un cățel nevinovat din locul în care s-a obișnuit să trăiască? Cum să îl duci la un adăpst de câini după ce a trăit 5 ani printre oameni? Nu au fost în stare să găsească niciun iubitor de animale care să îl adopte?

Asta a pus capac. Nici nu mai vreau să aud de ei", a scris Orban pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară.

"Un gest urat,asta denota lipsa de caracter si de empatie fata de bietul necuvantator!"/ "Sigur a lătrat la Iohanis!" / Atât de mare e disperarea pedeliștilor încât s-au răzbunat pe bietul Toby. Vor să șteargă toate urmele. Toby avea mai multă vechime în PNL decât ciucă", sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel