Orban: Se analizează posibilitatea redeschiderii restaurantelor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
orban_ludovic_declaratii
orban_ludovic_declaratii

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a solicitat Grupului Tehnico-Științific o analiza privind redeschiderea activității în spațiile închise, printre care și restaurantele. În funcție de această analiză va fi luată o decizie, susține premierul.

„Am solicitat grupului de suport tehnico stiințific să analizeze posibilitatea reluării activității în spații închise, în restaurante. Aștept evaluarea și în funcție de asta vom lua o decizie”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul va avea în această săptămână o nouă întâlnire cu reprezentanții din industria HoReCa, a anunțat luni, după ședința conducerii PNL. Acesta a precizat că nu a fost stabilit încă un calendar, dar odată cu scăderea temperaturilor este nevoie de o decizie. „Aștept un punct de vedere și în funcție de asta vom stabili un calendar. În cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie. Se va termina sezonul estival și odată cu scădere temperaturii va trebui luate măsurile pentru a permite ușor, ușor în condiții de siguranță să fie luate aceste decizii”, a mai spus premierul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel