Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia (surse)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut de polițiști în Grecia, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea Plus.

Potrivit surselor, Dragosș Săvulescu va fi prezentat instanței din Mikonos pentru confirmarea mandatului de executare a pedepsei.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, 45 ani, fost acționar la Dinamo, cunoscut și pentru o relație din trecut cu modelul Mădălina Ghenea, a fost condamnat în 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje de pe litoralul Mării Negre.

Concret, pedeapsa i-a fost acordată pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată. Alături de el fuseseră trimise în judecată alte 30 de persoane, care, împreună cu el, ar fi format un grup infracţional organizat.

Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia

 

Prin această schemă, statul a fost prejudiciat cu suma de 114 milioane de euro, prin retrocedarea ilegală de plaje, terenuri și faleze în zona Mamaia-Constanța. În dosar apar și numele lui Radu Mazăre și Cristi Borcea.

În luna ianuarie 2020, Săvulescu s-a predat la o secție de poliție din Napoli, Italia. Însă, după doar o săptămână, acesta a fost eliberat din arest de italieni fără a plăti, se pare, vreo cauțiune și fără să fie extrădat în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel