Olt. Magistrații Judecătoriei Slatina își vor suspenda activitatea, fiind anunțate și proteste

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Magistraţii Judecătoriei Slatina își vor suspenda activitatea, începând cu 1 martie, fiind anunțate proteste în fiecare zi. 

Magistraţii Judecătoriei Slatina care protestează faţă de recentele modificări aduse legilor justiţiei au început marţi şedinţele de judecată cu o oră mai târziu faţă de ora comunicată, iar de la 1 martie vor suspenda activitatea judiciară cu excepţia cazurilor urgente, potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, Ana Maria Lixandru.

"Şedinţele de judecată au început la ora 10, faţă de ora 9,00, dar se vor judeca toate cauzele", a precizat Lixandru. 

Aceasta a mai spus că marţi, timp de o jumătate de oră, judecătorii vor ieşi în faţa sediului instanţei sau în faţa Palatului de Justiţie Slatina, în cazul în care li s-ar alătura şi magistraţii de Tribunalul Olt. 

Într-un comunicat de presă postat pe portalul instanţei, Judecătoria Slatina anunţă că în această săptămână, manifestându-şi dezacordul faţă de modificările aduse legilor justiţiei, judecătorii vor începe şedinţele de judecată cu o oră mai târziu faţă de ora comunicată, vor ieşi timp de o jumătate de oră în faţa instanţei, în intervalul orar 14,00 - 14,30, iar de la 1 martie vor suspenda activitatea, exceptând cauzele urgente.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel