Oligarh rus, supranumit “regele cârnaților”, ucis în saună, cu o arbaletă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vladimir_margunov
vladimir_margunov

Luni dimineață, anchetatorii au demarat o anchetă în cazul uciderii lui Vladimir Marugov, un oligarh rus de 54 de ani, supranumit ”regele cârnaților”. Acesta a fost împuşcat dintr-o arbaletă.

 

Bărbatul și prietena sa, Sabina Gaziyeva, 36 de ani, se aflau într-o saună în aer liber când au fost atacați de doi bărbați mascați. Femeia a reușit să scape pe o fereastră și să cheme poliția. Sosiți la fața locului, oamenii legii au găsit în saună corpul neînsuflețit al lui Marugov, iar alături o arbaletă. Victima prezenta răni în zona spatelui și a umerilor.

Mașina a fost descoperită ulterior în afara Moscovei, la marginea localității Istra. În acest caz, poliția a reținut un suspect, dar numele său nu a fost dezvăluit presei, scrie gazeta.ru.

Atacul a avut loc la proprietatea de la țară a lui Marugov, situată la aproximativ 40 km în afara capitalei, Moscova, luni dimineață devreme, a raportat Comitetul de Investigații al Rusiei. Vladimir Marugov deținea unele dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din Rusia. Fiul lui Vladimir Marugov, Alexander, a murit într-un accident de motocicletă petrecut în Moscova, anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel