O tânără fotomodel, descoperită moartă şi fără degetul mare. Ucigașul l-a luat pentru a-i accesa telefonul 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ekaterina_antontseva
ekaterina_antontseva

O tânără profesoară de biochimie la Institutul Național Tehnologic din Sankt Petersburg şi fotomodel în timpul liber a fost descoperită, pe 26 octombrie, moartă în apartamentul său din Sankt Petersburg. Fata era complet dezbrăcată, iar degetul mare de la mână îi fusese tăiat.

Ekaterina Antontseva, în vârstă de 34 de ani, era biochimist și lector la Institutul Național Tehnologic din Sankt Petersburg. Cadavrul femeii, complet dezbrăcat, a fost descoperit de iubitul acesteia în apartamentul ei, fără degetul mare de la mână. Polițiștii cred că acesta a fost tăiat și luat cu el de ucigaș pentru a putea accesa telefonul victimei și a-și șterge astfel urmele, scrie lenta.ru.

Tânăra a fost sugrumată, potrivit anchetatorilor. Principalul suspect, Artyom, de 36 de ani, este pasionat de jocurile pe calculator.  Acesta a fost reținut de polițiști, după ce au descoperit în casa acestuia degetul tăiat al victimei. Cei doi s-ar fi certat de la o datorie neachitată de către ucigaș. Potrivit anchetatorilor, suspectul ar fi folosit degetul pentru ca amprenta acestuia să deblocheze telefonul victimei. Ulterior, Artyom ar fi trimis un mesaj șefului femeii, spunându-i că se simte  rău și nu poate veni la muncă. De asemenea, anchetatorii spun că a șters și mesajele pe care le-a avut cu victima.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel