Crima îngrozitoare. Un bărbat și-a ucis bebelușul de doar 7 luni în bătaie și i-a aruncat trupul în râu, ascuns într-un sac de plastic

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără mamă și iubitul ei sunt acuzați că și-au ucis bebelușul în bătaie și apoi i-au aruncat trupul în râu, ascuns într-un sac de plastic.

Crima îngrozitoare a avut loc în orașul Chelyabinsk, din Rusia, pe 17 octombrie. Tatiana Pupisheva, 24 de ani și partenerul ei, Yevgeniy Gavrilov, 29 de ani, sunt acuați că și-au uncis în bătaie fiul de numai șapte luni.

Potrivit polițiștilor, bărbatul se afla în stare de ebrietate și s-a prăbușit peste pătuțul în care dormea bebelușul. Patul s-a rupt, iar copilul a căzut pe jos și a început să plângă.

Sunetele scoase de micuț l-au enervat însă pe tatăl său, care l-a atacat, într-un acces de furie. Anchetatorii spun că bărbatul l-a lovit de mai multe ori în cap, provocându-i moartea.

 

Ar fi pus și mai multe pietre peste el în sac, să fie siguri că nu se va ridica la suprafață

 

Pupisheva și Gavrilov au ținut în casă trupul neînsuflețit al bebelușului timp de trei zile, până când s-au hotărât să îl bage într-un sac de plastic și să îl arunce în râul Miass, aflat în cealaltă parte a orașului. Aceștia ar fi pus și mai multe pietre peste el în sac, ca să fie siguri că nu se va ridica la suprafață.

Cei doi nu s-au oprit aici. Au adunat toate hainele copilului, pe care le-au îndesat într-un alt sac de plastic și le-au aruncat apoi în același râu.

După ce au eliminat toate urmele crimei, femeia a mers la o secție de poliție unde a declarat că fiul ei a fost răpit potrivit Știrile PRO TV. Însă în timp ce o chestionau pe femeie cu privire la presupusa dispariție a copilului, polițiștii și-au dat repede seama că povestea ei este una inventată.

 

Trupul copilului a fost găsit de scafandri

 

Vineri, trupul copilului a fost găsit de scafandri, după ce ce femeia le-a indicat locul în care ea și iubitul ei l-au aruncat.

Pupisheva și Gavrilov au fost acuzat de uciderea unui minor și au fost reținuți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel