Olguţa Vasilescu: "E foarte ciudat că îl aduc acum pe Radu Mazăre. Sper să nu se repete reţeta"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Lia Olguţa Vasilescu susţine că este "foarte ciudat" faptul că Radu Mazăre este adus tocmai acum în ţară şi a comparat cazul cu cel al lui Nicolae Popa. 

"Cred că înseamnă același lucru cu aducerea lui Nicolae Popa, tot în campanie electorală, când Traian Băsescu avea nevoie de acel ceva în dezbaterea pe care a avut-o cu Mircea Geoană. Este foarte ciudat că îl aduc chiar acum în perioadă de campanie electorală. Cu certitudine, nu a vrut să evadeze. Cu certitudine, nu a vrut nici să ceară azil politic. Cu certitudine, vine în țară. Cu certitudine, Ministerul Justiției a făcut toate demersurile necesare pentru a-l aduce în țară. L-au folosit atunci pe Nicolae Popa ca pe o armă politică, o armă electorală. Exact asta cred că se întâmplă acum cu Radu Mazăre", a declarat Lia Olguța Vasilescu, la România TV.

Citeşte şi: Extrădare. Unde este ținut Radu Mazăre în aeroportul din Paris, pe timpul escalei

Fostul ministru al Muncii a mai spus despre Radu Mazăre că a fost unul dintre cei mai buni primari din România.

"Credeți că PSD îl aduce? Mie îmi sună a rețeta din 2016, când toți oamenii noștri de forță erau fie chemați la DNA, fie plimbați în cătușe, cum eram și eu. Din păcate, uite că nu le-a folosit. Sperăm să nu le iasă aceeași rețetă, că oamenii nu sunt proști și au văzut că justiția este folosită ca armă electorală. Radu Mazăre chiar a fost un primar bun, iar într-un sondaj pe care l-am făcut, era clasat în primele trei locuri", a mai spus Olguța Vasilescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel