Olguța Vasilescu, de acord cu Ioana Ene Dogioiu: Au ajuns la vorba noastră

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Olguța Vasilescu a preluat un mesaj al Ioanei Ene Dogioiu, care e de acord cu decizia Curții Constituționale și spune că întrebările la referendum au fost prost alese. 

"Pana si deontologii au ajuns la vorba noastra! Cu cateva luni mai tarziu, ca proceseaza greoi, ca si presedintele lor. Cum erau in campanie electorala si ei si Blokannis? Batman!," este mesajul Olguței Vasilescu.

Iată o parte din cele scrise de Ioana Ene Dogioiu: 

"Decizia CCR cu privire la proiectele de modificare a Constitutiei nu este o invalidare a referendumului din 26 mai. Nici nu ar putea sa fie cat timp referendumul a fost validat, adica CCR a constatat ca organizarea votului a fost in regula, cvorumul a fost atins, la fel procentul majoritar in favoarea raspunsurilor DA. Deci referendumul ramane valid.

(...)

Din pacate se confirma ceea ce putini am spus dintr-un bun inceput sub un potop de critici: intrebarile la referendum au fost foarte prost alese. Iata ca una dintre ele are un continut cu totul neconstitutional.

Restul pot fi incluse in legi, dar nu rezolva nimic din problemele Romaniei. Largirea sferei celor care pot sesiza CCR nu ajuta la mai nimic, cat timp nu avem o reforma a insasi CCR care a ajuns la un asemenea nivel de decredibilizare prin decizii aberante repetate, incat nici atunci cand emite decizii corecte, ca acum, nu mai are nimeni incredere."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel