Olanda: Trei ROMÂNI au intrat peste o familie în Amsterdam. I-au BĂTUT până la inconștiență și i-au JEFUIT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţia Română cere sprijin pentru depistarea a trei bărbaţi căutaţi de autorităţile olandeze, fiind suspectaţi că au participat la o tâlhărie comisă în Amsterdam.

"La solicitarea autorităţilor olandeze, Poliţia Română, prin Direcţia de Investigaţii Criminale, acordă sprijin într-un caz de tâlhărie petrecut pe teritoriul statului olandez. Verificările şi activităţile specifice ale poliţiştilor de investigaţii criminale români sunt desfăşurate în vederea identificării şi depistării a trei bărbaţi implicaţi în comiterea faptei", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform aceleiaşi surse, poliţia olandeză caută trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării extrem de violente, un al patrulea suspect fiind deja arestat.

"Astfel, patru bărbaţi au intrat în locuinţa unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat şi de unde au sustras obiecte şi documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la faţa locului după comiterea infracţiunii", precizează IGPR.

Direcţia de Investigaţii Criminale a colaborat cu poliţia din Olanda încă din 2017, efectuând verificări pentru identificarea şi depistarea celor trei bărbaţi surprinşi de camerele video.

"Autorii faptei au fost surprinşi de camerele de supraveghere de la locul faptei, iar un film cu aceştia este disponibil pe site-ul: https://youtu.be/ZhgnG6iAH7Y . Cetăţenii care pot oferi informaţii utile despre acest caz sunt rugaţi să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se mai menţionează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel