Olanda. Tragedie în seara de Revelion: Un băiat de 12 ani a murit într-un accident de artificii

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un băiat în vârstă de 12 ani din Olanda a murit, în urma unui accident cu focuri de artificii. 

Un băiat de 12 ani a murit şi un altul a fost grav rănit într-un accident cu focuri de artificii în Olanda, a anunţat vineri poliţia, în pofida interdicţiei la nivel naţional de a folosi artificii în noaptea de Anul Nou din cauza pandemiei, informează agenția France Presse, preluată de Agerpres.

Copiii se uitau la un adult care aprindea focuri de artificii cu un dispozitiv artizanal când a avut loc incidentul în Haaksbergen, în estul ţării, în apropiere de graniţa cu Germania.

Copiii nu au avut nimic de-a face cu incidentul, potrivit poliţiei, care a anunţat că a arestat un bărbat şi a deschis o anchetă.

În ajunul Anului Nou, olandezii lansează în mod tradiţional focuri de artificii pe străzi şi în grădini, o practică populară care provoacă numeroase răniri.

Guvernul a interzis focurile de artificii pentru al doilea an consecutiv pentru a evita supraîncărcarea spitalelor copleşite de epidemie.

În 2019, peste 1.300 de persoane au fost tratate pentru răni provocate de focuri de artificii. După interzicerea focurilor de artificii în 2020, acest număr a scăzut cu 70%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel