Olanda. Prostituata româncă, acuzată că nu a dat banii înapoi clientului după ce a împrumutat 2.000 euro: „I-am rambursat în natură!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

O prostituată româncă a ajuns în fața judecătorilor după ce a fost acuzată de un client că nu i-a mai returnat cei 2.000 de euro împrumutați, în Eindhoven, provincia Brabantul de Nord, în sudul Olandei.

Pandemia a lovit și industria sexuală la începutul anului 2020. Camerele de pe Baekelandplein, cartierul cu lumini roșii din Eindhoven, au trebuit să fie închise timp de șase luni. Pentru mulți lucrători sexuali, clientela a dispărut complet peste noapte, iar situația financiară a devenit precară. 

Așa a fost și pentru o prostituată româncă. Din fericire, clientul ei obișnuit a venit în ajutor, cu un împrumut de 2.000 de euro. El susține că a ajutat-o ​​să iasă din problemele financiare. Însă, tocmai de aici au început problemele. Bărbatul susține că nu ar fi primit niciodată banii înapoi.

„Prostii”, susține românca. 

Se pare că banii au fost rambursați în natură și clientul nu a trebuit să plătească pentru aproximativ 15 vizite în vara anului 2020. Potrivit bărbatului, el nu a putut-o vizita deloc în acea perioadă, deoarece Baekelandplein era încă închis din cauza pandemiei.

 

Instanța a găsit-o vinovată

 

Conflictul dintre prostituata româncă din Eindhoven și clientul ei ia tot mai multă amploare. Și asta într-o industrie în care dovezile nu sunt disponibile: după o întâlnire nu se primește vreo chitanță. 

Întrucât „schema specială de rambursare” nu a fost stabilită nicăieri, instanța a găsit-o vinovată în noiembrie anul trecut și a trebuit să plătească cei 2.000 de euro înapoi clientului. Un an mai târziu, românca nu returnase nici un euro, deși fusese obligată de instanță să dea banii. 

A trimis un executor judecătoresc peste româncă și a cerut toți banii care erau în contul ei la momentul respectiv. Bărbatul, pentru că nu a primit toți banii, săptămâna trecută a cerut acces la finanțele ei în cadrul procedurilor sumare. 

„Poziția ei că nu are bani nu este credibilă. Ea trebuie să demonstreze asta”, spune avocatul bărbatului, Mark van der Heijden. 

 

Românca susține că era hărțuită de clientul ei

 

În aceeași perioadă, prostituata româncă susținea că era hărțuită de clientul ei care o urmărea și îi trimitea mesaje pe Whatsapp.

„Mi-e frică de el”, a spus românca în fața instanței, într-un apel video, întrucât fata s-a întors pentru moment să locuiască cu părinții ei în România. 

Între timp, costurile continuă să crească, spune avocatul româncei Michiel van der Marel: „A început cu o sumă de 2.000 de euro. După audierea de la instanța subdistritală, aceasta a crescut deja la 3.000 de euro și se poate dubla în curând cu toate cheltuielile și penalizările. Și de ce?”

 

„Există martori!”

 

Românca vrea să arate că și-a rambursat datoria cu întâlniri sexuale. „Există mai mulți martori care l-au văzut vizitând-o”, a spus Van der Marel. „Asta a fost de la 1 iulie 2020, când Baekelandplein a fost deschis din nou”.

„Mai întâi au fost întâlniri în iunie și iulie. Acum spune că aceste vizite au avut loc în iulie și august. Asta e o nebunie! Și de ce nu există nicăieri mesaje despre acele întâlniri? În calitate de client, nu mergeți întotdeauna la un lucrător sexual conform specificațiilor?”, susține avocatul bărbatului, Van der Heijden. 

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel