Olanda. Părinți români, bătuți și înjunghiați de față cu cei doi copii mici, care priveau îngroziți, de conaționali: „Am vrut doar să îi speriem!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un cuplu de români a atacat un alt cuplu de conaționali chiar de față cu copiii lor mici, care priveau îngroziți de pe bancheta din spate a mașinii, în Rijen, Olanda.

Cuplul de români violent s-a prezentat, ieri, în fața magistraților, fiind acuzat de tentativă de omor și atac deschis. 

Faptele au avut loc în noaptea de 9 spre 10 februarie, în acest an. Se pare că fiica cuplului judecat ar fi fost hărțuită în mod repetat de victime la serviciu, într-o fabrică unde munceau toți. Chiar în acea seară, fiica românilor ar fi fost acuzată că este prostituată, iar mama și tatăl ei nu au mai rezistat abuzurilor și s-au dus să discute cu aceștia. Însă totul a degenerat, iar discuția a fost o confruntare acerbă.

Potrivit imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, cuplul de români judecat le-ar fi blocat mașina victimelor. Românca suspectă, în vârstă de 40 de ani, s-a îndreptat spre mașină „țipând ca o nebună”, având ceva în mâna dreaptă: un cuțit de bucătărie cu lama de 25 de centimetri, conform procurorului. 

„Asta nu pare o conversație foarte bună”, a spus judecătorul în fața căruia cuplul de români s-a prezentat.

 

Românca a înjunghiat-o în zona inimii

 

Imaginile mai arată cum românca a înjunghiat-o pe conațională de mai multe ori în direcția inimii. Victima a încercat să se apere și cu ultimele puteri a împins-o pe suspectă cu piciorul drept. Însă, inculpata a înjunghiat-o de câteva ori și în coapsă. 

Și românul, în vârstă de 43 de ani, soțul atacatoarei, co-inculpat în acest dosar penal, s-a dezlănțuit. El s-a dus către șoferul care a ieșit din mașină și l-a bătut crunt: „Te voi ucide!”.

În timpul incidentului, doi copii se aflau pe bancheta din spate a mașinii victimelor.

 

„Am vrut doar să îi speriem!”

 

Soții români inculpați insistă că „au vrut doar să-i sperie”. 

Însă, potrivit ofițerului, a fost o situație complet isterică, întrucât românca a înjunghiat în furie oarbă oriunde a putut ca să-și lovească victima. Procurorul cere pentru româncă 24 de luni de închisoare pentru tentativă de omor și 3 luni de închisoare împotriva românului pentru atac deschis. 

Curtea se va pronunța pe 14 septembrie.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel