Olanda: Accident misterios. Român găsit MORT pe câmp. O româncă GRAV rănită. Poliția cer AJUTOR

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Doi români au fost implicați într-un grav accident rutier în Olanda, considerat de autorități drept unul foarte misterios. Un bărbat de naționalitate română a fost găsit mort pe câmp, iar o femeie de asemenea româncă, se luptă între viață și moarte. Pentru că accidentul a avut loc la o oră târzie în noapte nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat, iar polițiștii olandezi cer ajutorul populației. 

Cele două victime ale "accidentului" misterios de pe A73 dinspre Sint Odiliënberg către Limburg sunt din România. Asta presupune poliția, deși nu au găsit acte asupra lor, doar plăcuțele de înmatriculare fiind românești. Un bărbat a fost găsit la zeci de metri distanță de mașină, însă la doar câțiva metri lângă autostradă iar femeia în stare gravă, într-o mașină Sedan foarte mult pe câmp, într-un lan de porumb. Oamenii legii nu găsesc pentru moment o explicație pentru această situație și spun că este o probabilitate infimă ca bărbatul să fi fost în mașină cu femeia. 

Poliția este total nelămurită despre ceea ce s-a întâmplat. "Păstrăm toate opțiunile deschise, dar deocamdată vorbim de un accident", spune un purtător de cuvânt al poliției pentru presa olandeză. 

Documente personale


Plăcuțele de înmatriculare românești erau în mașină, așa cum se vede în imaginile dramei. "În vehicul am găsit documente personale care se referă și la România. Deși nu avem nicio certitudine că documentele aparțin celor două victime, presupunem că sunt români ", a spus reprezentantul poliției. 

Cercetarea trebuie să arate ce s-a întâmplat și dacă există o legătură între bărbatul mort și femeia grav rănită. Documentele personale conțin nume dar poliția nu le-a făcut deocamdată publice. "Încă nu am reușit să identificăm și să informăm familiile victimelor".

Femeia ar fi din Buzău 

Placuta de inmatriculare a masinii in care a fost gasita femeia grav ranita este inregistrata in municipiul Buzau. 

Poliția cere oamenilor care au condus pe  A73 către St. Odiliënberg în jurul orelor 00.30 și au văzut accidentul să apeleze poliția pentru lămurirea circumstanțelor în care a avut loc accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel