Oficial. Zborurile către/dinspre Italia, UK, Spania, Germania și alte țări, INTERZISE până pe 29 mai

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Secretarul de stat Raed Arafat a nunțat că zborurile spre și dinspre România a căror suspendare expira pe 15 mai nu for fi reluate. S-a prelungit măsura suspendării zbrurilor spre și dinspre o mulțime de țări către România cu cel puțin 14 zile, așadar până pe data de 29 mai nu vor fi zboruri către țările considerate din zona roșie.  

„Se prelungește măsura suspendarii zborurilor către: Irlanda, Elveția, Luxemburg, Austria, Franța, Germania, Maria Britanie, Spania, SUA, Turcia, Iran.

- Se suspendă transportul rutier international de persoane pentru toate cursele spre Italia, Franța, Germania, Spania, Turcia și din aceste țări către România, până la 1 iunie 2020“, a anunțat Raed Arafat.

Totodată el a anunțat că se instituie pentru toate persoanele care vin în România din străinătate măsura izolării la locuință. „Celor care nu au posibilitate sau nu vor să stea cu familia pot opta pentru carantină în spații special destinate, puse la dispoziție de autorități. Durata carantinei e de 14 zile

De asemenea, se poate institui măsura carantinării pentru anumite județe. Măsurile de carantinare pe durata stării de urgență care nu au fost revocate se mențin. Se menține închiderea unor puncte de trecere a frontierei de stat“,  anunțat Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel