Șoferi români de camion întorși din Italia, scandal cu polițiștii: „Ne-a clacat! Pac! Cu mascații!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Cinci şoferi de camion care s-au întors în ţară, din Italia, cu un microbuz, susţin că au trăit un adevărat calvar în ultimele două seri.

Au intrat în ţară prin vama de la Cenad, de unde, spun ei, au fost escortaţi de către poliţişti şi jandarmi pe un traseu lung și anevoios.

Oamenii îşi doreau să fie ţinuţi în carantină în judeţele de unde provin, însă în final autorităţile au reuşit să-i convinga să rămână izolaţi într-un centru din Prahova.

„Eu nu rămân aici! Eu fug de aici! Crede-mă, eu nu rămân aicea! Păi dacă mie mi-a zis, te duc la Brăila! Eu fug, nu rămân aicea! De ce m-a mințit?! Păi eu am fost corect, că nu fug pe autovie! Am condus 40 de ore într-una! Am două zile de când nu mănânc nimic", a spus șoferul microbuzului, către un polițist, potrivit Știrile PRO TV.

 

„Când am ajuns în România, ne-a clacat!”

 

Oamenii spun că, de la intrarea în țară, au fost plimbați timp de peste 30 de ore, fără să mănânce și fără să se odihnească.

Șofer: „Am trecut așa, Italia, Franța, Austria, Slovenia, nimeni nu ne-a întrebat! Când am ajuns în România, ne-a clacat! Pac! Cu mascații! Nu îți explic cum ne-au tratat".

Un alt șofer: „Ne-a plimbat toată țara, în bătaie de joc, n-am mâncat de aseară, de la 1. Nu am mâncat decât un sandviș, tot suntem plimbați. Am venit pe partea Olteniei de am ajuns la București. De acolo până aici nu se știe soarta noastră".

 

Sperau că vor putea fi ținuți în carantină în județele de unde provin

 

Șoferii s-au întors din Prato, Italia, și sperau că vor putea fi ținuți în carantină în județele de unde provin.

După câteva ore petrecute pe autostrada București - Ploiești, toți cei cinci șoferi au acceptat în cele din urmă să fie duși într-un centru de carantină din Prahova.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel