Șofer de TIR român, grav ACCIDENT de circulație pe un pod din Germania. Trei persoane rănite

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de 31 de ani a provocat un accident în lanț pe un pod de pe Autostrada 8 din Germania.

Un tânăr șofer român de TIR a provocat un accient în lanț pe Autostrada8 dintre Neunkirchen / Saar și Friedrichsthal. Din cauza drumul alunecos, patru mașini au intrat în coliziune pe podul Sulzbachtal în noaptea de duminică, 11 noiembrie.

Potrivit poliției, un șofer român de Tir a fost primul care a derapat pe drumul alunecos. El a intrat cu mașina direct în parapetele median înainte ca mașina să să se oprească perpendicular pe direcția de mers. Șoferul român în vârstă de 31 de ani a scăpat teafăr. însă mașina sa a avut nevoie să fie remorcată.

Chiar în timp ce poliția era la fața locului înregistrând accidentul, o femeie de 38 de ani din Ensdorf a pierdut controlul mașinii și a intrat în plin în mașina românului, avariindu-și grav mașina.

La scurt timp după aceea, a avut loc un al treilea accident când o tânără de 25 de ani din Dietrichingen, care a văzut accidentul, a frânat pentru a evita o coliziune, însă șoferul din spatele său, un tânăr de 39 de ani din Beckingen a intrat direct în autoturismul femeii din Dietrichingen. 

Ambele vehicule au fost avariate, dar nu au avut nevoie de asistență. Cu toate acestea, șoferul de la Beckingen, copilul său de 5 de ani și pasagerul de 25 de ani din autoturismul avariat al femeii din Dietrichinger au suferit răni minore. 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel