Șoc la Digi 24. Încă o VEDETĂ dată AFARĂ

După aproximativ 5 ani de colaborare cu postul de televiziune Digi 24, scriitorul Radu Paraschivescu a anunțat că s-a încheiat întrucât i „s-a propus” să lucreze „pro bono”, iar acesta a refuzat. 

„După aproape cinci ani, "Pastila de limbă" și "Dă-te la o carte" ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelată. Le mulțumesc tuturor celor le-au urmărit și mi-au dat sugestii. Cavalerește, conducerea m-a anunțat că edițiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeași eleganță, mi s-a propus să lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat”, a scris Radu Paraschivescu pe pagina de Facebook.

Într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro, Paraschivescu a precizat însă că va continua colaborările cu DigiSport, cu Digi FM (este prezent în matinalul de joi) şi cu site-ul Digi 24 (unde semnează săptămânal).

Citește și CTP, mesaj pentru Șora: „Să mori tu!"

Postul a încheiat coaborarea cu mai mulţi jurnalişti în ultimul timp, printre care Tudor Muşat, a anunţat închiderea staţiilor locale şi a decis să renunţe la producţia de investigaţie „România furată". Dan Cristian Turturică, Laurenţiu Mihu, Doru Cireaşă şi Andreea Nicolae sunt jurnaliştii care au fost concediaţi, fiind anunţaţi că de la 1 martie nu li se va prelungi contractele cu Digi 24.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26