Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone
Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Vedeta se va ocupa de relaţia cu mass-media, în poziția de consilier personal, funcție pentru care nu va fi plătită, potrivit declarațiilor făcute de primar pentru Hotnews.ro.

„Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când făcea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a postat și o serie de fotografii în care apare alături de primarul Sectorului 5, cu mesajul: „În vizită la viitorul meu ŞEF”.

Cunoscută mai ales pentru rolurile din telenovelele românești, Oana Zăvoranu a fost și membră PRM, partid fondat de Corneliu Vadim Tudor. În 2008, a vrut să candideze pentru un post de deputată sau senatoare, însă ulterior a renunțat.

 

Cine este Oana Zăvoranu

 

Născută la data de 16 iunie 1973, Oana Zăvoranu este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. Ea a urmat Colegiul Național I. L. Cargiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București. La sugestia unor prieteni,  s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul TV TVR 2. Artista a câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, actrița a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea și Păcatele Evei. De asemenea, în anul 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, dufuzată de către postul Acasă TV.

În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. Pe data de 28 iunie 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai Bună ca Niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. Ulterior, a fost realizatoarea emisiunii Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel