Oana Stănciulescu: Diaspora pregătește o mare surpriză pentru 26 mai

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Oana Stănciulescu susține că prezența la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, va fi o surpriză pentru politicienii de la putere. Oana Stănciulescu spune că acestea vor fi total diferite de alegerile europarlamentare  de până acum. Nivelul de nemulțumire în rândul diasporei este atât de mare încât, pe mulți, nimic nu-i va ține să nu-și exercite acest drept.

„Am vorbit cu zeci de români din diasporă, în ultimele săptămâni, și pot să vă spun că este fără precedent ce se întâmplă. 99% dintre românii cu care am vorbit personal vor merge la vot pe data de 26 mai. În primul rând că prin acest vot ei doresc să transmită un mesaj celor de la conducerea României că nu se mai poate continua așa, iar în al doilea rând că sunt primii care înțeleg cât de important este ceea ce se întâmplă cu Europa, trăind pe acest continent, unii dintre ei de peste 20 de ani.

Nu în ultimul rând, mulți dintre ei ar dori ca la pensie să aibă unde să se întoarcă, iar în acest moment consideră că țara se îndreaptă spre o direcție greșită. Prezența la vot se anunță foarte mare și cred că va fi o surpriză uriașă pentru politicienii aflați la putere. Nivelul de nemulțumire în rândul diasporei este atât de mare încât, pe mulți, nimic nu-i va ține să nu-și exercite acest drept, pe care ei chiar știu să-l prețuiască, deși nu le va fi ușor să ajungă l secțiile de votare. Dar o vor face pentru ei, pentru părinții rămași casă și pentru copiii lor. Voi scrie mai multe articole despre românii cu care m-am întâlnit, în ultimele 4 săptămâni, pentru că am descoperit povești de viață fabuloase”, a spus Oana Stănciulescu pentru stiriadiaspora.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel