Oana Stănciulescu: De ce votez DA la REFERENDUM!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe persoane publice au îndemnat, în ultimele zile, populația să iasă la vot duminică, atât pentru alegerile europarlamentare, dar și pentru referendumul pentru justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis, care are loc în aceeași zi, pe 26 mai.

Actori, cântăreți, jurnaliști, reprezentanți ai ONG-urilor civice, și-au unit vocile pentru a da un exemplu de implicare, nu doar la proteste și pe rețelele de socializare. Jurnalista Oana Stănciulescu este printre cei mai activi în acest sens. Ea a dezvăluit pentru stiridispora. ro, care sunt motivele pentru care va vota la referendum.

"Referendumul de duminică este un semnal pe care cetățenii o să-l transmită lumii întregi – sunt împotriva hoților, a corupților și vor să rămână în zona civilizată a Europei sau dimpotrivă nu-i deranjează când demnitarii își transferă banii strânși tot de la ei spre buzunarele proprii, când încalcă legea și nu-i interesează decât bunăstarea lor și a familiilor lor. Cred că este unul dintre cele mai importante momente pentru România postdecembristă, deorece vine într-un moment extrem de delicat, când se poate deraia de la cursul european al României foarte ușor și foarte repede. Depinde de noi să rămânem pe drumul cel bun, dar nu o putem face doar cu like-uri pe rețelele de socializare, nici măcar doar cu proteste, ci prin vot. Eu voi vota da la Referendum și sper într-o prezență la vot record. Cine vrea să-și recâștige țara, să-și aloce doar câteva ore, duminică, 26 mai, pentru a pune ștampila pe DA", a spus jurnalista pentru stiridiaspora.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel