Oana Stănciulescu: Stand up comedy cu Dăncilă. Președintele PSD vrea rezultate concrete în urma întâlnirii Trump-Iohannis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Iasi, că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să ceară aprobare Parlamentului pentru vizita la Casa Albă, de unde ar trebui să vină cu ceva concret.

"Am impresia uneori că Viorica Dăncilă crede cu adevărat că este o eminență cenușie, chiar dacă a fost poreclită de către cei care îi plătesc salariul ANALFABETA. Așa a crezut și Elena Ceaușescu, așa au crezut și Bobu, și alți nomeclaturiști ai lui Ceaușescu care au ajuns pe funcții în baza carnetului PCR, dar nu știau nici să vorbească. Viorica Dăncilă a ajuns prim ministru pentru că Liviu Dragnea a crezut-o loială, a crezut că este o persoană pe care o poate manevra ușor, ceea ce a și făcut până s-a cazat la Rahova. A trimis-o să le aducă cafeluțe la toate ședințele importante, doar există imagini și fotografii când Dăncilă era pe post de ficus sau lipsea din poză. Iată că arestarea lui Dragnea are un efect surpinzător- a făcut din Dăncilă o eminență cenușie. Acum, Dăncilă se dă specialistă în politică internațională, după ce a dat-o gata pe cea internă. Dăncilă nu doar că n-a fost în stare să construiască o potecă, nu un drum, nu o autostradă, dar nu e în stare, cu instituțiile pe care le are, să prindă un hoț, darămite un criminal. Ultima declarație a ei este despre politica externă. E un fel de circ pe care-l promovează Dăncilă, în turneul ei prin țară. Un om cu rezultate zero, care este poreclită Analfabeta din cauza greșelilor de expimare pe care le face și al nivelului de înțelegere, se crede acum potrivită să conducă România. Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit la Iași despre vizita pe care Klaus Iohannis o va face în SUA, unde se va întâlni cu președintele Donald Trump.

„Cred ca domnul președinte trebuia să aibă un mandat de la Parlamentul României. Consider foarte importante relațiile noastre transatlantice și consider că dacă în urma unei vizite venim și cu ceva concret referitor la această vizită, atunci vizita are impactul pe care ni-l dorim”, a declarat vineri Dăncilă, potrivit aktual24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel